X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Antilliaanse gerechten: chili con carne

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van sherida sherida Auteur op infoyo sinds
15 Augustus 2008


Bekijk het profiel van sherida
Datum: 18-08-2008
Auteur: Sherida
Iedereen houd van lekker eten. Ik vind de Antilliaanse keuken fantastisch! Dus zal ik met jullie mijn recepten delen.

Ingredienten

1 grote pot bruine bonen
500 gram rundergehakt
100 gram spekblokjes of reepjes
2 uien
1 rode paprika
2 Š 3 tomaten (zonder vel)
2 teentjes knoflook
1/2 madam Jeanette of Spaanse peper
1 bouillonblokje voor rundvlees
2 tl Italiaanse keukenkruiden
2 Laurierbladeren†


Bereiding

Snij de paprika in reepjes†en de†ui in kleine fijne stukjes.Snij de tomaten zonder vel in stukjes. De tomaten kunt u makkelijk ontvellen door ze†even in kokend water te leggen en ze daarna onder koud stromend water te houden. Nu†is zijn vel makkelijk te†verwijderen.

Neem uw hapjespan of wok en bak de spekreepjes uit. Wanneer u ze heeft uitgebakken haalt u ze uit de pan en legt u ze apart. Het spekvet moet u wel in uw pan behouden.†Gooi de uien in het vet en bak ze een beetje aan. Pers de knoflook en gooi deze erbij. kook ze kort mee anders wordt de knoflook bitter. Zet het vuur zacht en gooi de paprika erbij laat dit ongeveer 5 minuten sudderen. Haal ook dit uit de pan.

Nu kunt u beginnen met het gehakt te rullen. Rul dit† tot het helemaal gaar is. Verkruimel het bouillonblokje boven het gehakt. Nu kunt u ook de Italiaanse kruiden toevoegen. Meng het gehakt en laat de kruiden lekker meebakken. Wanneer u een heerlijke geur ruikt betekend dit dat de kruiden en het vlees zich vermengen. Nu is het tijd om†de tomaten†mee te bakken. Dit gedurende een paar minuten.†

Voeg nu de spekblokjes, uien, paprika, en knoflook die u eerder al had uitgekookt toe.† Voeg hier ook de peper aan toe. Meng alles goed door.

Wanneer het lekker suddert kunt u de bruine bonen met vocht en al toevoegen. Gooi de laurierbladeren in de pan en laat het ongeveer 5 minuten sudderen op een klein vuurtje


Eet smakelijk!


Reacties op dit artikel
Joanna, 2010-08-12
( 0 )

Dit is niet echt Antilliaans.
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl