X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Phat Phak

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Chanai Chanai Auteur op infoyo sinds
15 April 2010


Bekijk het profiel van Chanai
Datum: 19-04-2010
Auteur: Chanai
Nu ik mijn sporen al aardig verdien met de vergasting van vele mensen met mijn Thaise kookkunst, Komt mij de vraag ter ore of het ook mogelijk is om deze gerechten thuis te maken. Het antwoordt hierop is simpel: ja.  En, bent u zover om met mij op culinair avontuur te gaan direct vanuit Thailand, het eten bij u op tafel? Kom dan maar mee, dan gaan we beginnen met een simpel maar oh zo smakelijk recept, PHAT PHAK (gebakken groente)

Phat Phak ofwel, gebakken groenten.

Een heerlijk vegetarisch gerecht en als bijgerecht.

Hier is voor nodig: (per persoon)

1. 100 gr. Boontjes
2. 150 gr. Spinazie
3. 1 teentje knoflook
4. 1 Phrik.
5. Ĺ eetlepel vissaus
6. 2 eetlepels olie
7. 1 eetlepel oestersaus


Volgorde van werken.

Was de verse bonen en spinazie. Snij de bonen in stukken van 3-4 cm. Stamp in een vijzel de knoflook en de phrik grof. Zet een pan op halfhoog vuur en doe de olie erin.
Als de olie warm is het mengsel van de phrik en knoflook erin doen, en even laten bakken.
Nu de boontjes erbij en doorscheppen.
Doe er steeds een handjevol spinazie blaadjes bij! Blijven omscheppen.
Als alle spinazie in de pan zit de vissaus erbij doen. Dan de oestersaus erbij en weer omscheppen en nog zoín 5 min. laten pruttelen op laag vuur.

Zo, het eerste gerecht zit erop, serveren met rijst is het meest gebruikelijk, maar het kan ook met aardappels gegeten worden!

Tip, Dit gerecht smaakt ook goed met spaghetti.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl