X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Japans kookknutselen: Japanse cocktail

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van CrystalMarga CrystalMarga Auteur op infoyo sinds
19 April 2013


Bekijk het profiel van CrystalMarga
Datum: 15-07-2009
Auteur: CrystalMarga
Japans eten is zo heerlijk met zijn pure smaken. De vormgeving is een lust voor t oog.De verse ingredienten zonder opsmuk zijn gezonde kunstwerkjes in hun stilistische eenvoud.Jammer genoeg vindt mijn dochter het niet lekker. Vaak als zij een weekend elders vertoeft ga ik me te buiten aan een overheerlijke rijke japanse maaltijd waarbij t bereiden echt een artistieke bezigheid wordt!Uiteraard mag de warme sake niet ontbreken, zowel bij de bereiding als de maaltijd zelf verhoogt t de vreugde van t genieten!

De gerechtjes kunnen apart gegeten worden maar komen beter tot hun recht als ze onderdeel uitmaken van een japans buffet.
Tegenwoordig zijn er japanse producten te verkrijgen in de wat grotere supermarkten, in ieder geval is t alles te verkrijgen in een aziatische toko.

Dit is een heerlijk verrassend fris aperatief voor ongeveer 14 personen.

Ingredienten:

  • 8 dl gekookt water
  • 60 gram geschilde verse gember
  • 6 limoenen
  • 10 lepels vloeibare honing
  • 6 eetlepels verse munt
  • 2 liter ijskoud bronwater

Voorbereiding:

  • Rasp de geschilde gember fijn boven een kom
  • Giet er 8 dl kokend water op en laat afkoelen

Bereiding:

  • Snijdt de verse munt heel fijn
  • Pers de limoenen uit en vermeng t sap met de honing

Afmaken en serveren:

  • Giet het gemberwater door een zeef
  • Meng het gemberwater met het limoen/honingsap en de fijngesneden munt
  • Verdeel dit mengsel over de glazen
  • Vul de glazen af met koud bronwater en serveer ze met een over rand hangend takje munt.

Reacties op dit artikel
Aars, 2010-01-04
( -1 )

Lekker
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl