X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Een eigen cateringbedrijf

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +5 )
  Slecht artikel ( -3 )
RSS van Tane Tane Auteur op infoyo sinds
04 Maart 2009


Bekijk het profiel van Tane
Datum: 02-12-2009
Auteur: Tane
Een eigen cateringbedrijf oprichten is een droom van velen. Bij elke gelegenheid leer je nieuwe mensen kennen, die allemaal verschillende achtergronden hebben. Je leert mensen kennen die je met een kantoorbaantje niet zou leren kennen. Voor het oprichten van een cateringbedrijf heb je een vergunning nodig.

Eťn van de mogelijkheden binnen de catering is het opstarten van een eigen cateringbedrijf. Er valt met een eigen cateringbedrijf best wat te verdienen en je kunt het ook nog heel leuk hebben. Je kunt je cateringbedrijf runnen op een fulltime of een parttime basis. In de catering zijn de mogelijkheden groot en je kunt er voordelen uit halen die je niet zou verwachten.

Bij iedere gelegenheid kun je verschillende soorten mensen ontmoeten. Vaak hebben de mensen die je ontmoet op de verschillende gelegenheden ook verschillende levensstijlen. Wel is het bij catering belangrijk dat je uithoudingsvermogen hebt en kunt werken onder druk. Wanneer je je cateringbedrijf net hebt en nog niet zo'n groot budget hebt, kun je overwegen om je vrienden in te huren. Zo hoef je nog geen duur personeel met meer ervaring op  het gebied van catering in te huren en houd je de kosten laag.

Elk cateringbedrijf moet in het bezit zijn van een vergunning. De hygiŽneomstandigheden worden bij cateringbedrijven gekeurd door de Voedsel en Waren Autoriteit (VWA). Ook wordt bekeken of het cateringbedrijf de juiste materialen en capaciteit heeft om voedsel voor te bereiden dat veilig is om gegeten te worden door het publiek. Nadat je een vergunning hebt gekregen om een cateringbedrijf op te richten, zal de hygiŽne nog regelmatig gecontroleerd blijven worden.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl