X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Ook op de calorieŽn letten in het restaurant

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
-3
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( -3 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 10-02-2010
Auteur: AnnaStaal
De gezonde voeding rage, als dat het juiste woord is, dringt steeds meer door in de restaurants. Uit een recent onderzoek (door T.J Ebbing) komen redelijk opmerkelijke, maar positieve cijfers.


In het restaurant gaan we voor het lekkere eten, maar het lekkere eten is toch relatief vaak voorzien van sausjes die de toets qua caloriehoeveelheid niet doorstaan. Aangezien we in gaan zien dat onze leefstijl niet in overeenstemming is met onze eetstijl, worden we van alle kanten belaagd met dieetgoeroes die over elkaar heen vallen in het aanprijzen van hun boeken. Het belagen heeft de chef-koks doen beseffen dat we ook in het restaurant lekker maar gezond willen eten.

De kaarten voorzien steeds meer in magere sauzen en de koolhydraten nemen af. Kip wordt weer populairder op het menu en hoewel vis al populair was op de menukaart, de diversiteit wordt groter. Maar ook de voorrechten krijgen steeds meer magere varianten en de desserts bevatten opvallend meer fruit met beperkte toevoeging van ijs of mousse.

Met name de nagerechten, in maar liefst 47% van de gevallen zijn opvallend ďgezonderĒ geworden. Qua sauzen bleek het ene restaurant of alle sauzen nog eens onder de loep te leggen of helemaal niet, hier is blijkbaar geen tussenweg. 28% bleek met de sauzen aan de slag te zijn gegaan. Hiermee ook aan willen tonen dat je nog steeds heerlijk uit kunt eten en toch in normale proporties calorieŽn binnen kunt krijgen, zonder aangepaste gerechten te hoeven bestellen.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl