X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Restaurants speciaal voor kinderen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+8
  Goed artikel ( +10 )
  Slecht artikel ( -2 )
RSS van Monique1965 Monique1965 Auteur op infoyo sinds
02 September 2008


Bekijk het profiel van Monique1965
Gerelateerde artikelen Kinderrestaurants Kinderrestaurants
Datum: 16-10-2008
Auteur: Monique1965
Uit eten gaan†met kleine kinderen vind ik persoonlijk niet altijd even leuk. Kinderen hebben vaak geen geduld om aan tafel te blijven zitten. Wij zoeken meestal een "kinderrestaurant" uit. Wij zijn naar een aantal leuke restaurants geweest, een feest om uit eten te gaan met kinderen.

Een aantal leuke restaurants voor kinderen

Wij hebben natuurlijk niet alle kinderrestaurants van Nederland bezocht.. Ik beperk mij in dit artikel dan ook tot de restaurants waar we een keer zijn geweest met het gezin.

Wij zijn een aantal keer bij de Captains Club in Leidschendam geweest. Een ontzettend leuk restaurant, waar Kapitaan Haak een belangrijke rol speelt. Er zijn dagen dat Kapitaan Haak en zijn vrienden bij je aan tafel komen zitten. Je kunt er natuurlijk eten maar ook spelen.
De Pannenkoekenboot niet te vergeten, onbeperkt pannenkoeken eten tijdens een rondvaart. De pannenkoekenboot vaart in Rotterdam, Nijmegen en Amsterdam. Aan boord is ook een ballenbak voor de kinderen.
Praq in Amersfoort en Ouderkerk a/d Amstel is een kindvriendelijk restaurant. Ze hebben er hele gave kindermeubels, een puzzelmuur en een supergrote tekentafel.
En dan niet te vergeten Yankee Doodle in  Drachten en Assen. Plezier en lekker eten in een buffetrestaurant. Heel gaaf voor kinderen.
In Drachten waan je je in de Grand Canyon. Het ziet er allemaal heel leuk uit. Voor de kinderen is er een piratenschip, waar ze kunnen spelen en knutselen. Er is een kinderbioscoop en er zijn X-boxen.
In Assen is het thema de Mississippiboot, Caribean, New Orleans en een Blue-Note Jazzclub.Er is ook een leuke kidscorner en een kinderbioscoop.
In Laren zit er ook een kindvriendelijk restaurant en dat heet L'Elefante Bianco.
Er is een kinderbioscoop waar de kinderen ook kunnen spelen. Van donderdag t/m zondag is er zelf begeleiding.
In Waalre heb je de Leemer hoef. Het eten is daar heerlijk. Er is een jungle kinder doe-kamer met begeleiding. Er staat een flipperkast, voetbaltafel. De kinderen kunnen zich verkleden, knutselen, schminken, tekenen, lezen en tv kijken.
In Brielle zit restaurant Kapitein Haak. Het is leuk ingericht en ze doen er ook spelletjes met de kinderen.
Kinderen kunnen  er ook een heel leuk verjaardagsfeestje vieren.

Top kinderrestaurant in Antwerpen

Ben je in Antwerpen dan moet je met de kids bij Sensunik gaan eten.
Op de tweede verdieping is er een eet- speelruimte. De ouders mogen daar niet komen. De kinderen worden daar opgevangen, kunnen spelen en gezellig eten. De ouders kunnen rustig beneden dineren. Het is natuurlijk niet verplicht. De kinderen kunnen ook samen met de ouders beneden eten. Je kunt ze dan voor en na het eten laten spelen.
Maar het is fantastisch boven. Er staan speeltoestellen, spelletjes, voorleeshoek, games, puzzels en een videohoek.
Als ouder kun je beneden zelfs zien hoe de kinderen zich vermaken d.m.v. schermen in het restaurant.

Nog meer tips

Ik heb nog een artikel geschreven met nog meer tips:

http://eten-en-drinken.infoyo.nl/overige/16897-kinderrestaurants.html

Reacties op dit artikel
Christiaan, 2009-06-22
( +8 )

Cosie aan de vaart in Zwanenburg, vinden wij helemaal top, zij hebben voor de kinderen een eigen menukaart, zonder de eeuwige kroket en kipnuggets.
maar gewoon gezond en lekker eten.
Het zelf ijs maken in de keuken was voor hun het grootste feest, kortom een plek waar zowel de ouders en kids heerlijk verwent worden.
Wij hebben er een flink stuk voor gereden, maar het was meer dan de moeite waard.
echt een aanrader
Inge, 2009-08-02
( +11 )

Sensunik is inderdaad een aanrader en topper! Wij zijn daar geweest en hebben na lange tijd ook rustig kunnen eten! Boven prima begeleiding en voldoende afleiding. Kinderen tevree, ouders ook!
Saskia, 2010-01-27
( +6 )

Kijk maar eens op www.bowlingwesterpark.nl daar heb je een geweldig piratenrestaurant met speelparadijs, gameroom en buiten speeltuin
Iris, 2010-07-20
( +3 )

Partycentrum Mölke in Zuna (overijssel) zeker een aanrader! wij hebben eerst een rondvaart gemaakt, daarna gesteengrillt. We waren er op vakantie. Echter super weekend gehad. We hadden weekendje geboekt via vakantieveilingen. Gelijk maar 2x gegeten in het restaurant. Jammer dat ze zondags dicht zaten, anders waren we nog een keer gegaan.
Toen zijn we maar pizza gaan eten
Hanna, 2010-08-03
( +2 )

Koninklijk Thuis in soest! Is een sfeervol restaurant met speelfaciliteiten voor de kids! Lekkere kaart en relaxte sfeer!
Tjeerd de boer, 2011-01-20
( +1 )

Super gaaf nieuw kinderrestaurant ontdekt in Bussum. Naar mijn mening halen anderen het daar niet bij! Ik heb hier heerlijk kunnen eten (echt goede keuken) met mijn vrouw en 2 kinderen ( 4 en 6 ). Kinderen aten hun hoofdgerecht mee met ons voorgerecht, daarna gingen ze spelen in de speelkelder (met oppas) en heb ze niet meer gezien :-)
Ik heb heerlijk nog 2 uur kunnen tafelen, onder het genot van een fles wijn, met mijn vrouw. Echt een absloute aanrader!! Ze bestaan pas sinds Mei 2009 dus ik denk dat veel van jullie het nog niet kennen. Wij gaan zeker terugkomen. Als je hun website bekijkt krijg je een goede indruk. www.restaurantleuk.nl
Adrie warris, 2011-03-03
( 0 )

Vooral Koerdische restaurants zijn echt zeer en zeer kindvriendelijk!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl