X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Fish-fingers

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+4
  Goed artikel ( +4 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Keuken-piet Keuken-piet Auteur op infoyo sinds
30 Augustus 2009


Bekijk het profiel van Keuken-piet
Datum: 22-09-2009
Auteur: Keuken-piet
Fish-finger klinkt heerlijk, is het ook. Maar een andere die ik gebruik voor dit gerecht is: krokante visreepjes. Lekker voordeling, iemand die geen vis lust zal daarvan toch zijn vingers aflikken. Ook zeer aan te raden voor kinders, die zijn er ook gek op! Als je bvb een diepvries Pangasiusfilet gebruikt, heb je een flinke portie voor nog geen halve Euro.

De visfilet ( ik gebruik meestal Pangasiusfilet, altijd Witte vis gebruiken) in de frigo laten ontdooien van de dag op voorhand.
De visfilet droogdeppen met huishoudrol, en in fijne reepjes snijden, ongeveer 1,5 cm. breed. Vervolgens die visreepjes door opgeklopt ei halen , en vervolgens door een mengsel van: chapelure, peper, zout en fijn gehakte groene kruiden. Reepjes frituren in plantaardige olie gedurende een paar minutjes op 180°C., als ze goudbruin zijn laten uitlekken op huishoudpapier.
En kunnen opgediend worden naar eigen smaak en goeddunken. Nu kun je dit opdienen zowel als hapje, als voorgerecht, als hoofdgerecht. Als hapje nemen we ongeveer 50 gram per persoon, een tartare saus als dip bijgeven is best lekker.
Als voorgerechtje nemen we een 80 gram per persoon, (ook hoofdgerecht kinderportie) zeer gemakkelijk en smakelijk op een bedje van gemengde sla, midden op het bord serveren en wat vinaigrette rondom doen, hier is een frambozenvinaigrette mooi en lekker.
Als hoofgerecht nemen we een 150 gram vis per persoon, vergezellen hier met bijvoorbeeld een Béarnaise saus, gekookte aardappeltjes of puree en als groente voldoet gestoofde prei, bladspinazie, broccoli, enz. zeer goed.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl