X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Speculaastaart erg lekker

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van rinajansen rinajansen Auteur op infoyo sinds
19 Augustus 2010


Bekijk het profiel van rinajansen
Datum: 05-10-2010
Auteur: Rinajansen
Ik heb een hele lekkere taart ontdekt van het merk Albona, deze is zo goed bevallen dat ik jullie dit wil laten weten doormiddel van deze review. De taart is snel klaar 15 min. bereidingstijd, daarna 45 min in de koelkast en de taart is klaar om te eten.

Lekkere taart maken zonder oven

Lekkere taart maken zonder oven Merk: Albona, dit merk ken ik met name van de 7 granen ontbijtpap die te koop is bij de Aldi en de Lidl. Albona is een Duits bedrijf. Adres: Aldente GmbH, Postfach 120 120, D-59485 Soest. website: www.Aldente.de Deze week was ik bij de Aldi en zag de Speculaastaart staan, de verpakking en de prijs 1,99 euro sprak mij meteen aan en heb de taart inmiddels geprobeerd.

Onderstaand beschrijf ik de voedingswaarde en de ingrediënten

Onderstaand beschrijf ik de voedingswaarde en de ingrediënten
Voedingswaarde en Ingrediënten: Voedingswaarde per 100 gram, Energie 1146kj-275Kcal, Eiwit 3,5g, Koolhydraten 24,5g,suikers 16,3g, Vet 18,3g, Voedin gsvezels 0,5g en Natrium 0,06g. Ingrediënten: Weense vanille taartbodems, tarwebloem,ei,suiker,sorbitol,glycerine,tarwezetmeel,suikerstroop,plantaardige olie en vetten,rijsmiddel E500 en E450, voedingszuur, Crémemix, Chocolade hagelslag.

Hoe ziet het eruit, hoe smaakt de taart en de Geur.


Verpakking,geur,smaak: De taartmix zit in een grote doos van karton, die 2 weense vanille taartbodems van 180 gram bevat, deze taartbodems zijn verpakt in een aluminiumzakje. Tevens zit er Crémemix 80 g, Chocolade hagelslag 10g om de taart te versieren en een papieren ringvorm van 19cm in de doos alle apart verpakt. Op de voorkant van de grote doos staat een winterlandschap, onder deze foto staat een afbeelding van de taart en speculaaskoekjes ernaast. Ook staat op de voorkant vermeld hoelang de bereidingstijd is ( 15 min ). Op de achterkant van de verpakking staat hoe je de taart moet maken en wat je zelf nog toe moet voegen ( 400 ml slagroom en water ). Als je het zakje van de Crémemix open maakt komt de geur van speculaas een klein beetje naar boven, de bodems zijn zacht en de geur van Cake ( ei ) is duidelijk aanwezig. De taart smaak heel lekker, de speculaassmaak is wel aanwezig maar is niet overheersend. De laag tussen en bovenop de taart die je maakt met de crémemix en de slagroom is heel luchtig en ligt hierdoor niet zwaar op de maag. Ook na 1 dag bewaren in de koelkast ( wat er nog van over was ) is de taart nog steeds heel luchtig, stevig en heeft nog dezelfde smaak.

Hoe ik de taart heb gemaakt en wat ik ervan vond

Hoe ik de taart heb gemaakt en wat ik ervan vond
Hoe heb ik de taart gemaakt: Als eerste ben ik 2 bekers slagroom van 20 ml per berker gaan kopen, deze is namelijk niet bij de Aldi te koop. Vervolgens 2 beslagkommen en de mixer klaargezet, toen kon het maken van de taart beginnen. Ik heb eerst de Ringvorm ( deze zit in de verpakking ) in elkaar gezet en op een groot bord gezet. Daarna heb ik de onderste helft van de taartbodem in de ringvorm gelegd. De slagroom heeft mijn man geklopt en ik heb de crémemix klaargemaakt, daarna voorzichtig de slagroom door de crémemix geroerd. Vervolgens de helft van de room op de bodem gedaan en toen de 2e cake bodem daarboven op. Als afwerking op de bovenkant de andere helft van de room en de taart helemaal versiert met de hagelslag, dit is leuk om de kinderen te laten doen. Daarna de taart 50 min. in de vriezer gezet ( kan ook in de koelkast ).
Na deze 45 min. de taart in de koelkast gezet in afwachting tot de avond zodat wij de taart met de kinderen konden eten.

Conclusie: De taart is heel makkelijk te maken, binnen 15 min. is hij klaar om in de koelkast of vriezer te zetten om op te stijven. Na uiterlijk 1 uur kun je de taart eten. Alle benodigdheden m.u.v. slagroom en water zit in het pak. De prijs/kwaliteit is erg goed. Als de taart niet in 1 keer op gaat is dit geen probleem, wij hebben de andere dag ook nog van de taart gegeten en de kwaliteit was nog steeds erg goed. De speculaassmaak is niet overheersend, ik vind de smaak erg lekker en passen bij deze tijd van het jaar.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl