X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Eten en drinken / Recepten RSS


Pasta met paddestoelensaus
Geplaatst op 09-11-2008 door Zinaparis in de categorie Eten en drinken / Recepten
Dit is een gerecht dat zeer snel klaar. Je kan er ook verschillende varaties maken op dit gerecht.Enkele voorbeelden: je kanop het laatste moment aan de saus tonijn toevoegen (uit blik, uitgelekt) of je kan gebakken gehakt toevoegen.Alvast smakelijk.
Tortilla of taart van ei en ui
Geplaatst op 09-11-2008 door Zinaparis in de categorie Eten en drinken / Recepten
Tortilla is een spaans gerecht dat kan gegeten worden als lunch of als tapas. Dit kan je op voorhand maken als je volk krijgt en als een taart in stukjes snijden. Zeer lekker met vers stokbrood. Succes gegarandeerd!
Konijn in de oven
Geplaatst op 09-11-2008 door Zinaparis in de categorie Eten en drinken / Recepten
Konijn op Vlaamse wijze is zeer populair bij ons en daarom eens een lekkere variant op dit gerecht. Lekker met een vers gekookt patatje.
Chocolate-chippannenkoeken met warme toffeesaus
Geplaatst op 09-11-2008 door Krulstaart in de categorie Eten en drinken / Recepten
Echte chocoladeliefhebbers verleiden met pannenkoeken, maar dan niet de klassieke pannenkoeken met ijs en chocoladesaus? Wat dacht je van deze chocoladechippannenkoeken met warme toffeesaus?
Spaanse knoflook garnalen
Geplaatst op 09-11-2008 door Floor in de categorie Eten en drinken / Recepten
Ik ga jullie een recept aan de hand doen voor 4 personen en gauw klaar te maken.Het resultaat mag er zijn .Alhoewel het voor kleine kinderen denk ik niet zo geschikt zal zijn.Tevens is mijn ervaring,aangezien het erg gekruid is.
Pasta met tonijn roomsaus
Geplaatst op 09-11-2008 door Zinaparis in de categorie Eten en drinken / Recepten
Snel klaar gerecht van pasta met tonijn. Ongeveer 10 minuten duurt het gerecht. Terwijl de pasta kookt heb je ook de saus klaar. Lekker met alle soorten pasta en lookbrood. En niet te vergeten een lekker glaasje wijn om het geheel af te werken.
Gevulde lamsbout met olijven
Geplaatst op 08-11-2008 door Ako02 in de categorie Eten en drinken / Recepten
Gevulde lamsbout met olijven. Lekker en makkelijk voor te bereiden. Genoeg voor 2 personen. U heeft ongeveer 20 minuten de tijd en is uw maaltijd klaar om te serveren.
Pannekoeken met Monchou
Geplaatst op 07-11-2008 door daphne92 in de categorie Eten en drinken / Recepten
Lekker, Apart en het vult verschrikkelijk! De grootste eters hebben genoeg aan 2 pannekoeken. Het is om je vingers bij af te likken! Voor de kleintjes kunt u beter geen monchou pakkenkoeken maken dit is te machtig
Creme brulee met chocolade
Geplaatst op 06-11-2008 door Monique1965 in de categorie Eten en drinken / Recepten
Een heerlijke dessert, Creme Brulee. Hier een recept maar dan bereidt met chocolade.Het recept is voor 6 personen. Misschien een leuk†dessert †voor de Kerst.
De kracht van goudsbloem
Geplaatst op 06-11-2008 door Truus in de categorie Eten en drinken / Recepten
De goudsbloem bloeit in ons land van mei tot en met november. Uitgevallen zaad komt het volgende jaar vaak vanzelf weer op Wat kun je erallemaal mee?Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl