X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Eten en drinken / Recepten RSS


Macaroni en garnalen
Geplaatst op 04-10-2008 door Ako02 in de categorie Eten en drinken / Recepten
Macaroni met garnalen, paprika en uien. Makkelijk en snel voor te bereiden. Binnen ongeveer 20 minuten is uw maaltijd klaar om te serveren. Goed voor 4 personen. Serveren als hoofdgerecht of voorgerecht.
Pasta met tonijn en of met kaviaar
Geplaatst op 04-10-2008 door Ako02 in de categorie Eten en drinken / Recepten
Pasta, macaroni of spaghetti met tonijn of kaviaar. Lekker, makkelijk en snel voor te bereiden. Met deze twee recepten is gebruik van andere kruiden mogelijk en volgens uw smaak.Meestal wordt gekleurde macaroni gebruikt in plaats van gewone macaroni.
Ratatouille
Geplaatst op 03-10-2008 door Jenniek in de categorie Eten en drinken / Recepten
Een gerecht dat bij velen tot de verbeelding spreekt. Een ratjetoe van diverse ingrediŽnten. Het recept voor een ratatouille voor vier personen.
Aardappel-pannekoek met spek en ui.
Geplaatst op 03-10-2008 door tall70 in de categorie Eten en drinken / Recepten
Hierbij een vrij bewerkelijk maar overheerlijk recept voor aardappel-pannekoekjes met dobbelsteentjes spek en geraspte ui.
Risotto met paddestoelen
Geplaatst op 03-10-2008 door Jenniek in de categorie Eten en drinken / Recepten
Ristotto wordt gemaakt met bouillon en hoort enigszins vochtig te zijn. Een deel van de bouillon kun je ook vervangen door witte wijn. Hier volgt het recept voor een lekkere risotto met paddestoelen. Voor vier personen.
Salades van courgettes en aardappels met tomaten en mint
Geplaatst op 03-10-2008 door Ako02 in de categorie Eten en drinken / Recepten
Twee salades. Een met courgettes en tomaten. De tweede van aardappels met mint. Makkelijk en snel voor te bereiden. Serveren als voorgerecht.
Aardappelgratin
Geplaatst op 02-10-2008 door Jenniek in de categorie Eten en drinken / Recepten
Wie kent het niet? Die heerlijke aardappelgratin, die over het algemeen niet ontbreekt bij buffetten en dergelijke. Ook erg lekker en gemakkelijk om zelf te maken, zodat je er ook thuis van kunt genieten. Hier volgt een recept voor 4 personen.
Eenvoudige macaronimaaltijd
Geplaatst op 02-10-2008 door AnnaStaal in de categorie Eten en drinken / Recepten
Er wordt steeds meer pasta gegeten en we variŽren steeds vaker met allerlei pastagerechten, Toch zijn er een aantal basisingrediŽnten niet bij de pasta mogen ontbreken. Zelf pasta maken is een mogelijkheid, maar wil je snel een gezonde maaltijd op...
Rijst met paprikatomatensaus
Geplaatst op 02-10-2008 door Jenniek in de categorie Eten en drinken / Recepten
Met rijst kun je heel veel doen. Voor iedereen die net als ik van rijst houdt, volgt hier een recept voor rijst met paprikatomatensaus. Een smakelijk hoofdgerecht voor ongeveer 4 personen.
Recept voor pompoensoep
Geplaatst op 02-10-2008 door Zonneschijn in de categorie Eten en drinken / Recepten
Mijn man en kinderen houden veel van deze soep. Er bestaan menige recepten van deze groente, maar op deze manier gaat het snel en is ze erg lekkerAuto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl