X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Geroosterde broccoli

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Sjax Sjax Auteur op infoyo sinds
12 Januari 2010


Bekijk het profiel van Sjax
Datum: 29-04-2010
Auteur: Sjax
Broccoli is een veelzijdiger dan je denkt. Je kan het koken, wokken en stomen. Maar ook roosteren is erg lekker. Dit recept gaat uit van 4 personen die dit eten als bijgerecht.Broccoli bevat veel vitamine c en b.

Benodigdheden

  • 2 stronken broccoli
  • 3 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 citroen
  • 2 eetlepels pijnboompitten (of zonnebloempitten of amandelschaafsel)
  • stuk oude kaas (of geitekaas)
  • eventueel peper en zout

Bereidingswijze

  • Verwarm de oven voor op 220 graden Celsius
  • maak de broccoli schoon en verdeel het in roosjes van ongeveer dezelfde grootte
  • gebruik de steel om deze in schuine plakken te snijden ( de steel is gewoon eetbaar)
  • pel de knoflook en maak dit klein
  • meng de broccoli met olie en knoflook en doe het in een ovenschaal
  • rooster het geheel in 20 minuten gaar
  • rasp ondertussen de schil van de citroen tot je 2 theelepels schilrasp hebt
  • halveer de citroen
  • pers 1 helft uit
  • rooster de pijnboompitten goudbruin
  • pak de broccoli uit de oven en doe t in een schaal
  • met de citroenschil en de pijnboompitten erbij
  • besprenkel met de citroensap
  • strooi de kaas eroverheen
Ook lekker is om in plaats van het citroensap echte imkerhoning te gebruiken.

Eet smakelijk.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl