X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Broccoli cremesoep

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van moontje1991 moontje1991 Auteur op infoyo sinds
05 Maart 2010


Bekijk het profiel van moontje1991
Datum: 20-11-2010
Auteur: Moontje1991
Heerlijke zachte soep ook voor mensen die niet van brocoli houden een aanrader.De soep is zacht en vol van smaak en heerlijk roomig.Ook voor kinderen erg geschikt aangezien er geen sterke smaken in zitten.Dit recept is geschikt voor 8 kommen maar je kan natuurlijk de ingeredienten verminderen of vermeerderen voor meer soep.Of gewoon in een bakje invriezen voor een later moment.Als bijgerect is een kaasplankje erg lekker.Stokbrood met kruidenboter is geen aanrader om hierbij te eten.

Ingredienten en benodigdheden

IngrediŽnten:
#7 ons broccoli
# 2 kopjes water
# 1 stengel bleekselderij
# 1 ui
# 2 eetlepels boter
# 2 eetlepels bloem
# 2 1/2 kopje water
# 1 eetlepel instant kippenbouillon
# zout, peper
# 1/2 kopje slagroom

Benodigdheden
# Blender
# Houten lepel
# soeppan

Bereiding

Was de brocoli en snijd deze in stukken.
Snijdt de uien en bleekselderij in stukken.
Kook nu de brocoli, uien en bleekselderij met 2 kopjes water 10 minuten met de deksel op de pan.
Doe het mengsel vervolgens in de blender zonder het af te gieten en pureer het tot een smeuige massa.
Smelt nu de boter in een pan en voeg de bloem toe roer dit totdat je een egale massa hebt zonder klonten.
Voeg nu alle ingeredienten toe behalve de slagroom en laat dit even koken.
Voeg vervolgens de slagroom toe en roer het geheel goed door en laat het nog even op het vuur staan zonder te koken.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl