X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Drie tips om een leuke bijbaan te vinden

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Sjax Sjax Auteur op infoyo sinds
12 Januari 2010


Bekijk het profiel van Sjax
Datum: 02-08-2017
Auteur: Sjax
Een bijbaan is leuk om wat bij te verdienen. Met dat geld kun je bijvoorbeeld weer leuke dingen doen met je vrienden. Wij geven je drie tips om een leuke bijbaan te vinden.

  • 1. Netwerken

Kijk eens in je netwerk of iemand nog een leuke bijbaan weet voor jou. Je zult versteld raken van de hoeveelheid reacties die jij krijgt als jij in je vriendenkring of familiekring vraagt of iemand nog een leuke bijbaan weet voor jou. Zit er iets interessants tussen? Ga dan langs om je voor te stellen of schrijf een brief met je motivatie voor de bijbaan. Geef ook gelijk aan voor hoeveel uren jij je beschikbaar stelt en wat je allemaal kunt aan vaardigheden. Het is aan te raden om een actuele C.V. mee te nemen.

  • 2. Ga werken bij Doen

Ben jij een student en op zoek naar een geweldige horeca bijbaan in regio Tilburg? Dan kan Doenhoreca.nl je een flexibele bijbaan aanbieden. Als je bij Doen aan het werk gaat, mag je werken op verschillende locaties in de omgeving van Tilburg. Ideaal voor een student die gek is op afwisseling. Ook als je geen ervaring hebt, ben je van harte welkom bij Doen. Zij hebben namelijk een eigen Doen Academy waar zij je alles leren zodat je snel aan het werk kunt gaan. Je ontvangt elke vrijdag loon, zodat je tijdens het weekend lekker kunt genieten van je welverdiende geld.

  • 3. Schrijf je in bij een uitzendbureau

Er zijn veel uitzendbureaus die speciaal gericht zijn op bijbanen voor studenten. Zij beschikken over de leukste bijbanen voor studenten zoals jij. Vaak hebben zij vacatures staan op de website. Wij raden je aan om een keer te bellen en te vragen of je lang mag komen voor een kennismakingsgesprek. Zo kun jij laten zien wie jij bent en hebben zij ook een duidelijk beeld van jou.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl