X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Eten en drinken / Recepten RSS


Tapas - hartige hapjes: gevulde aardappels
Geplaatst op 21-09-2009 door Keuken-Piet in de categorie Eten en drinken / Recepten
Onze goeie oude aardappel heeft zeer veel meer mogelijkheden dan we op heteerste zicht zouden denken , hier zelfs als " borrelhapje"
Tapas - Hartig hapje: Gevulde flensjes
Geplaatst op 21-09-2009 door Keuken-Piet in de categorie Eten en drinken / Recepten
Zeer eenvoudig hapje van gevulde en opgerolde flensjes. Een flensje is een dunne pannenkoek, het voordeel is dat die gemakkelijker gerold kan worden en de smaak van het ingerolde produkt beter tot zijn recht laat komen.
Eenvoudige en lekkere milk-shakes
Geplaatst op 21-09-2009 door Bellafab in de categorie Eten en drinken / Recepten
Soms is het moeilijk om een desert te maken, en meestal wil je toch iets lekkers en gezond aanbieden. Dit receptje in een geschikte oplossing.
Lasagne Maken
Geplaatst op 18-09-2009 door Bellafab in de categorie Eten en drinken / Recepten
Ik heb zelf wat uit zitten proberen en ik kwam gisteren tot een zeer lekker resultaat. probeer het ook eens en stuur je reactie door.
Kippefond / Kippebouillon , zelf maken
Geplaatst op 18-09-2009 door Keuken-Piet in de categorie Eten en drinken / Recepten
Zeer lekkere en waardevolle bouillon maak je best zelf ! We werken natuurlijk liefst met een rauw karkas, beenderen en vel, maar de tafelrestjes (afgepeuzelde botjes) kunnen ook gebruikt worden. Voor de kippebouillon gaan we te werk met een verse...
Courgettes teveel? Probeer eens zoet-zuur!
Geplaatst op 17-09-2009 door Grartje in de categorie Eten en drinken / Recepten
Op het einde van de zomer is de inspiratie om courgettes te verwerken vaak opgebruikt.Toch blijven de planten volop vruchten produceren tot het vriest. Wie een andere manier wil om zijn oogst te verwerken kan het volgende recept eens proberen.
Gentse Waterzooi
Geplaatst op 15-09-2009 door Keuken-Piet in de categorie Eten en drinken / Recepten
Volle maaltijdsoep , Gentse specialiteit . Kan met of zonder room klaargemaakt worden,volgen eigen smaak of al naar gelang eigen dieet.
Voor- en hoofdgerechten met fruit
Geplaatst op 15-09-2009 door Loes0056 in de categorie Eten en drinken / Recepten
Heb je wel eens gerechten gemaakt  met fruit?   In dit artikel twee voorgerechten, waarmee ik behoorlijk succes heb gehad  en een hoofdgerecht, dat ook niet alledaags is.  Probeer het ook eens en hopelijk verras je...
Salade van gerookte kipfilet
Geplaatst op 14-09-2009 door Yonego in de categorie Eten en drinken / Recepten
Iedeen weet wel wat een salde is .Maar heeft u deze salade al eens geprobeerd .U kan het als brunch op tafel zetten of als voorgerecht .Het recept is goed voor 4 personen .En de tijd dat het nodig heeft om te bereiden is plus minus 15 minuten .
Heerlijk frisse meloensalade
Geplaatst op 09-09-2009 door Lescaut in de categorie Eten en drinken / Recepten
Wat heb je nodig voor ongeveer 4 personen: 1/2 watermeloen2 citroenen2 eetlepels suikerVerse muntDe afmetingen komen niet zo heel erg precies.Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl