X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Ratatouille uit de römertoph, hoofdgerecht voor 4 personen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Maya11 Maya11 Auteur op infoyo sinds
21 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Maya11
Datum: 30-08-2008
Auteur: Maya11
Ingrediënten:250 gram gehakt kruidenmix van zout, peper, nootmuskaat en gemalen kruidnagel1 eipaneermeel2 uien3 paprikas (rood, geel en groen)2 tomaten1 courgette1 auberginebakje champignonsteentje knoflookzout, peper en basilicum1 dl olijfolie

Bereiding

Römertoph onder water zetten
Gehakt aanmaken met de kruidenmix, het ei en paneermeel. Vorm hiervan balletjes.

Uien pellen en in ringen snijden
Verwijder van de paprika's zaad en zaadlijsten en snij ze in repen
Ontvel de tomaten (tip: even in kokend water en dan onder de koude kraan) en tomaten vierendelen
Courgette in plakjes snijden
Aubergine in blokjes snijden
Champignons afhankelijk van de grootte heel laten of door de helft snijden.

Meng alle groenten door elkaar en leg ze in de römertoph. Giet de olijfolie erover, pers de knoflookm erboven uit. Strooi wat zout, peper en basilicum erover.
Leg de gehaktballetjes boven op de groenten.

Doe de deksel op de römertoph en schuif de schaal in een koude oven. Stel de oven in op 220 C en zet de wekker op 45 minuten. Deksel eraf halen en zet de schotel nog 10 minuten in de hete oven om de gehaktballetjes te laten bruinen.

Lekker met warm stokbrood.
Geef er zwarte olijven bij

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl