X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Spaanse Tapas

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Olijfje Olijfje Auteur op infoyo sinds
02 September 2008


Bekijk het profiel van Olijfje
Datum: 04-09-2008
Auteur: Olijfje
De robuuste,rijke Spaanse keuken is heel eenvoudig.Het geheim zit in de pure smaak en de verse produkten.Proef het landelijk eten uit Spanje

Migas a la extremena

Krokante broodblokjes met chorizo.

            Bereiding:
  • Snijd het brood in blokjes,leg ze in een schaal en giet de melk er over heen.Laat het 2 uur in trekken.
  • Halveer de paprika,en verwijder de zaadjes.Snijd het vruchtvlees in reepjes.
  • De Chorizo word in dunne plakjes gesneden en gehalveert.
  • Verhit in een grote pan de olijfolie en bak hier in de spekjes krokant.
  • Voeg hier na de paprika reepjes en de chorizo toe en bak deze een paar mintuten mee.
  • Voeg het ingeweekte brood en de knoflook er bij en bak het op een hoog vuur al omscheppend bruin.
  • Naar eigen smaak peper en zout  en paprika poeder toe voegen.
Wat heb je nodig voor 4 personen:
  • 1/2 oud bruin brood
  • 1 dl melk
  • 1 rode paprika
  • 100 gram chorizo
  • 100 gram rookspek blokjes
  • 2 klein gesnede konflookteentjes
  • zout/peper/milde paprika poeder.

Tapas

Dit gerecht is lekker als borrel hapje,maar ook als bijgerecht.
Smakelijk eten.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl