X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Confituurtaart

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van tahitiness tahitiness Auteur op infoyo sinds
20 Augustus 2008


Bekijk het profiel van tahitiness
Datum: 17-09-2008
Auteur: Tahitiness
Taart met confituur van abrikozen, krieken, pruimen, mirabellen, rabarber, ananas... smaak naar keuzeEen van de eenvoudigste taarten maar nog altijd zeer geliefd.

Confituurtaart

Benodigdheden :

2 vellen uitgerold bladerdeeg
150 tot 200 gr confituur naar keuze

Werkwijze :

Leg een vel uitgerold bladerdeeg met he bakpapier in een grote taartvorm (28 tot 30 cm)
Druk het deeg goed aan en prik er enkele keren in met een vork
Strijk de confituur uit over het deeg, 1 tot 2 eetlepels opzij houden voor de afwerking
Snij van het andere vel bladerdeeg reepjes van max 1 cm breed
Leg ze in kruisvorm over mekaar en wissel na elke reep van richting, zo krijgt u een mooi gewafeld ruitjeseffect.
De oven voorverwarmen op 200į en de taart erin schuiven en laten bakken gedurende 10 tot 15 min
Haal de taart uit de oven en strijk de ruitjes in met wat licht verwarmde confituur

Tips :

Indien u confituur van rode vruchten gebruikt voor de taart, neem dan abrikozenconfituur voor de afwerking.
Die geeft een mooier glanseffect

Zeker niet vergeten het deeg te prikken voordat u de taart opvult, anders veroorzaakt dit bubbels tijdens het bakken.

Reacties op dit artikel
Mohge, 2009-10-05
( -1 )

best lekka
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl