X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Desert: Choco-banana taartje

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +2 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van ruthinthegame ruthinthegame Auteur op infoyo sinds
22 September 2008


Bekijk het profiel van ruthinthegame
Datum: 23-09-2008
Dit chocolade-bananentaartje is†in no-time te bereiden en smaakt fantastisch. Door variatie aan te brengen in de garnering is het geschikt als toetje, lekkers bij de koffie, of gewoon als lekker tussendoortje.

IngrediŽnten en benodigdheden

  • Springvorm van 20 cm doorsnee
  • Bakpapier
  • Mixer
  • kookkwast
  • Rooster of bord
  • 70 gram gezeefde bloem
  • 70 gram roomboter
  • 50 gram suiker
  • 1 zakje vanillesuiker
  • 1 rijpe, maar niet overrijpe banaan
  • 1 middelgroot ei
  • Boter om in te vetten
  • 3 eetlepels frambozenlimonade
  • optioneel: vanilleijs, slagroom, verse frambozen

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 175 graden (bij electrische of hete luchtoven)
- Vet de springvorm in en bedek de bodem met bakpapier.
- Doe de suiker en de boter in een kom en mix dit goed met elkaar.
- Voeg de bloem, de banaan, het ei en de vanillesuiker toe aan het mengsel
- Mix tot er een gladde massa ontstaat.
- schep het mengsel in de springvorm
- Verdeel de frambozenlimonade met een kwastje over de bovenkant van de taart

Bak de taart in 30 tot 40 minuten gaar in de oven. Om te weten of de taart gaar is, kunt u met een satťprikker of breinaald in de taart prikken. Komt de prikker er schoon uit, dan is de taart goed.
Haal de taart meteen uit de oven en laat afkoelen op een rooster of bord.
U kunt de taart ook warm serveren.

Voor serveren kunt u de taart garneren met frambozen. Een bolletje vanille-ijs met wat slagroom maakt van de taart een waar droomtoetje.

Reacties op dit artikel
Kaka, 2009-11-03
( -1 )

het is zeer slecht gelukt ja sorry
Sven, 2013-12-13
( 0 )

Waar is de chocolade in dit recept?
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl