X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Chocoladetaart met walnoten

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+1
  Goed artikel ( +1 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Ako02 Ako02 Auteur op infoyo sinds
15 Augustus 2008


Bekijk het profiel van Ako02
Datum: 25-09-2008
Auteur: Ako02
Chocoladetaart met gedroogde fruit. Met walnoten, melk en sinaasappelsap. U heeft ongeveer 70 minuten de tijd nodig. Gebruik een ronde bakvorm van ongeveer 1x 20 cm.

Ingrediënten

  • 1 ½ kopje meel
  • 4 soeplepels cacaopoeder
  • 1/2 kopje bruinsuiker
  • ¼ geraspte walnoten
  • 2 eieren
  • ½ kopje olie
  • ½ kopje melk
  • ½ theelepel vanille
  • 2 soeplepels sinaasappelsap
  • slaagroom
  • 70g chocolade
  • 20g boter

Bereiding

  1.  De oven verwarmen tot 180 graden.
  2. Smeer 2 ronde bakvormen met boter in en afdekken met bakpapier.
  3. Meel en cacao moeten gezeefd worden, daarna voegt u de walnoten en suiker en goed mengen met een lepel.
  4. De geklopte eierengeel, olie, melk en vanille toevoegen en mixen.
  5. Het geklopte eiwit toevoegen en mengen met een lepel.
  6. Het mengsel in de twee bakvormen leggen en laten bakken gedurende 30 minuten in de verarmde oven.
  7. 10 minuten laten afkoelen.
  8. De tarten in twee ronde stukjes delen.
  9. Het sinaasappelsap giet op alle 4 stukjes.
  10. De 4 stukjes op elkaar leggen nadat ze gesmeerd met crème zijn.
  11. De chocolade mengen met boter en laten smelten op laag vuur.
  12. De taart met chocolade insmeren.
  13. Versieren met slaagroom en noten.
Smakelijk eten

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl