X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Spaanse omelet met paprika

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
0
  Goed artikel ( 0 )
  Slecht artikel ( 0 )
RSS van Monique1965 Monique1965 Auteur op infoyo sinds
02 September 2008


Bekijk het profiel van Monique1965
Datum: 06-10-2008
Auteur: Monique1965
Spaanse omelet is een heerlijk gerecht. Je kunt het als maaltijd gebruiken maar ook als borrelhapje.Je snijdt de omelet dan in puntjes of blokjes.Het is makkelijk te bereiden met weinig ingrediŽnten.

De ingrediŽnten

De ingrediŽnten 500 gram aardapels, geschild en in plakjes
2 gesnipperde uien
1 rode paprika in dunne reepjes gesneden
6 eieren
milde olijfolie om in de bakken

Het recept

Het recept Verhit ongeveer 1 cm olijfolie in een ruime koekenpan.
Voeg de aardappels en ui toe en bak het geheel ca. 6 minuten op een matig vuur, laat de aardappels niet bruin kleuren.
Voeg de reepjes paprika toe en bak het geheel nog 4 minuten tot de aardappels gaar zijn.
Schep het aardappelmengsel in een vergiet die boven een kom hangt, en vang de olijfolie op.
Klop in een andere kom de eieren los en roer hier het aardappelmengsel door.
Voeg wat zout en peper toe.
Verhit een klein beetje van de opgevangen olijfolie in een kleine koekenpan van ca. 20 cm doorsnee.
Schenk het aardappel-eimengsel er in en bak de onderkant goudbruin.
Leg een passend ingevet bord op de omelet en keer de pan en het bord, zodat de omelet op het bord terecht komt.
Laat de omelet voorzichtig in de pan glijden en bak de andere kant in nog 3 minuten goudbruin.
Laat de omelet op een bord glijden en tot lauwwarm afkoelen.

Lekker met brood of als borrelhapje. Je kunt de omelet in kleine blokjes of puntjes snijden.

Reacties op dit artikel
Wees de eerste die een reactie plaatst!
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2017 - Infoyo.nl