X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Lepelhapjes, een lekker tussendoortje

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+2
  Goed artikel ( +3 )
  Slecht artikel ( -1 )
RSS van AnnaStaal AnnaStaal Auteur op infoyo sinds
23 Juli 2008


Bekijk het profiel van AnnaStaal
Datum: 26-10-2008
Auteur: AnnaStaal
Lepelhapjes zijn erg erg trendy, maar vooral erg lekker. De meest uiteenlopende lepelhapjes zijn te maken en zijn een prima alternatief voor de traditionele toastjes. Een aantal voorbeelden van lepelhapjes. Kies de juiste lepels en zet eens iets anders op tafel. Eindeloos te variŽren.

De hapjes

Maak makreel schoon en snij deze in korte brede stukjes. Leg deze op de lepels en snipper er stukjes ui op en een toefje yogonaise.

Pak een blikje tonijn op water basis en laat het uitlekken. Leg wat tonijn op de lepel, leg er een schijfje komkommer op en een half sherry tomaatje.

Maak een sausje van fijngemaakt hard gekookt ei, met wat yogonaise en wat tomatenketchup. Leg een dotje op een lepel en garneer het met wat paprikapoeder.

Leg een dotje kruidenkaas op de lepel, leg er een schijfje komkommer en een schijfje ei op maak het af met een half sherrytomaatje.

Maak een sausje van wat garnalen, yogonaise, cocktailsaus op garnalenbasis en wat kervel. Leg een dotje op de lepel en drapeer er een randje groene paprika op.

Combineer gekookte kip met gekookte spinazie en doe er een beetje yogonaise bij. Meng het goed en leg een dotje op een lepel. Maak het af met een schijfje hard gekookt ei en een toefje tomatenketchup

Maak een sausje van fijne leverpastei met een scheutje droge sherry. Snipper er wat biesloop overheen als het op de lepel ligt.

Pureer wat witvis en meng het met wat cocktailsaus, beetje peper en zout en wat paprikapoeder. Leg een dotje op een lepel met een schijfje komkommer. Druppel er wat aroma overheen.

De lepel

Er is een speciale lepel op de markt, maar als je zelf eetlepels hebt die niet te diep zijn dan kan je deze ook gebruiken. Kijk ook of de lepels niet te groot zijn, anders lijkt of de lepel half vol of het hapje is een halve maaltijd.

Reacties op dit artikel
Beps, 2008-12-18
( +1 )

Heerlijk, alleen krijg je wel een volle la met lepels zeker als het amuse-lepeltjes zijn want die zijn nog behoorlijk krom en hoog.
Beps, 2008-12-18
( +1 )

Heerlijk, alleen krijg je wel een volle la met lepels zeker als het amuse-lepeltjes zijn want die zijn nog behoorlijk krom en hoog.
Karn, 2011-06-30
( +1 )

Klote recept, 2011-12-30
( 0 )


vies trekt op niet
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:

Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk
      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl