X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Schrijf een artikel!Eten en drinken / Recepten RSS


Gebakken courgettes
Geplaatst op 28-12-2008 door Gerard in de categorie Eten en drinken / Recepten
Heerlijk recept gebakken courgettes voor 4 personen. Bereidingstijd ong. 20 minuten.Je kan het eten bij vis of vlees, maar je kan het ook op een heerlijk geroosterd broodje doen als borrelhapje.
Garnalen met pinda's
Geplaatst op 27-12-2008 door Ako02 in de categorie Eten en drinken / Recepten
Garnalen met pindas, uitjes en knoflook. Lekker voorgerecht voor 4 tot 5 personen. Voorbereiden kost wat tijd, maar koken 1 of 3 minuten dan is uw gerecht klaar om te serveren.
Vegetarisch voor en hoofdgerecht
Geplaatst op 24-12-2008 door Gerard in de categorie Eten en drinken / Recepten
Heerlijk 2 vegetarische gerechten. Een voor- en een heerlijk  hoofdgerecht. Beide voor 4 personen en makkelijk te maken.
Panna cotta met rozensiroop
Geplaatst op 24-12-2008 door Gerard in de categorie Eten en drinken / Recepten
Een heerlijk nagerecht met Marokaans/Griekse producten. Het gerecht is voor 6 personen.Bereidingstijd ong. 15 minuten en daarna moet het gerecht ongeveer 30 minuten afkoelen. Het opstijven van het gerecht is ong. 3 uur - 1 nacht. Je kan het dus...
Oliebollen met oudjaar
Geplaatst op 24-12-2008 door AnnaStaal in de categorie Eten en drinken / Recepten
Oliebollen zijn met oudjaar niet meer weg te denken. Ze horen bij oudjaar als een glas champagne en het vuurwerk. Oliebollen kunnen heel uitgebreid zijn en veel tijd vergen, echter iemand die gezellig een oliebol bij de lekkernijen wil hebben kan er...
Zalm met groenten in de oven
Geplaatst op 24-12-2008 door Famke in de categorie Eten en drinken / Recepten
Een heerlijk ovengerecht met zalm, courgette, aubergine en tomaat. Het is lekker, gemakkelijk te bereiden en ook geschikt om een paar uur vantevoren klaar te maken.
Lekkere hapjes op de amuselepel
Geplaatst op 24-12-2008 door Monique1965 in de categorie Eten en drinken / Recepten
De amuselepel is hip. Het is een feestelijke manier om de hapjes te serveren. Er zijn ook talloze combinaties mogelijk van zoet tot hartig. Na mijn artikel over de desserthapjes heb ik hier een aantal recepten voor hartige hapjes op de amuselepel.
Kerst restjes Recept - Liflaflasagna
Geplaatst op 24-12-2008 door Norah in de categorie Eten en drinken / Recepten
U heeft voor de Kerstdagen natuurlijk ook veel te veel ingekocht. Wat doen we met de restjes? Van deze liflafjes maken we een heerlijk lasagna!
Zalm met rijst
Geplaatst op 24-12-2008 door Ako02 in de categorie Eten en drinken / Recepten
Gerookte zalm met rijst, dille en uitjes. Makkelijk voor te bereiden gerecht. Heerlijk met een glaasje wijn. De rijst moet niet te lang gekookt worden. Neem beter een korrelrijst pakje en volg de aanwijzingen.Voorgerecht voor 4 personen.
Familiediner voor de feestdagen of verjaardagen
Geplaatst op 24-12-2008 door Floor in de categorie Eten en drinken / Recepten
Een recept voor ongeveer 6 personen, dit is een fijn recept voor feestdagen en andere feestelijke dagen.Bereidingtijd van ongeveer 30 minuten.Zeer smakelijk en makkelijk te maken voor iedereen.Auto en vervoer Computers en internet Dier en natuur Electronica Eten en drinken Financieel Hobby en vrije tijd Huis, tuin en wonen Kunst en cultuur Mens en gezondheid Mijn mening over... Muziek, Tv en films Samenleving en ontwikkeling School en studie Sport Vakantie en vermaak Wetenschap Zakelijk

Schrijf artikelen
Over je interesses, je werk, je hobby of expertisegebieden.

Word auteur op infoyo!      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2018 - Infoyo.nl