X

Sinterklaasgedichten maak je simpel, snel en origineel!

  • Ontvang 5 originele gedichten
  • Volledig gepersonaliseerd
  • In 2 minuten klaar!
Ga naar sinterklaasgedichten.net
Infoyo
Vragen en antwoorden
Zoek artikelen:

Enquete iPhone 4

Ontvang het laatste nieuws over "Eten en drinken" en maak kans op 1000 euro cash.
Laat nu je e-mailadres achter. Speel gratis mee.


Spaanse knoflook garnalen

Venster sluiten

Maak een melding van dit artikel
Selecteer de motivatie van je melding:
Spam / reclame Misleidende of onduidelijke inhoud
Lage inhoudelijke kwaliteit Niet Nederlands
Erotische inhoud Artikel bestaat reeds op internet
Gokken / Illegale promotie Andere reden...

Omschrijf de motivatie van je melding:
Venster sluiten

Stuur dit artikel door
Je naam:
Je e-mailadres:
E-mailadres ontvanger:
Artikelscore
+4
  Goed artikel ( +8 )
  Slecht artikel ( -4 )
RSS van Floor Floor Auteur op infoyo sinds
16 Oktober 2008


Bekijk het profiel van Floor
Datum: 09-11-2008
Auteur: Floor
Ik ga jullie een recept aan de hand doen voor 4 personen en gauw klaar te maken.Het resultaat mag er zijn .Alhoewel het voor kleine kinderen denk ik niet zo geschikt zal zijn.Tevens is mijn ervaring,aangezien het erg gekruid is.

Spaanse knoflook garnalen

Het recept gebruik ik zelf regelmatig ,maar merk dat het vor kindeen niet zo geschikt is.
Dan kun je beter een ander gerechtje erbij doen.
Het recept is erg pittig.

Goed de ingredieŽnten die je nodig hebt:
  • 20 gram boter
  • 1 ei meervoudig onverzadigde olie
  • 8 teentjes knoflook
  • 6 lente uitjes
  • 1 kleine rode peper
  • 1 blikje gepelde tomaat
  • 1 kilo groene gamba's
De groene gamba's de zwarte darm verwijderen maar staart in tact laten.
Blikje tomaat met sap en deze fijn prakken
De rode peper de zaadjes verwijderen.

Je verhit de boter en olie in de braadpan
Daarin fruit je de knoflook , lente uitjes en rode peper in 1 a 2 minuten.
Roer de tomaten erdoor en breng dit samen op matig vuur aan de kook.

Bak de gamba's
Schep het tomatenmengel met kruiden erover
Verdeel de gamba's over vier schaaltjes

Vevolgens ga je de oven verwarmen op 200 graden celsius.
Daarna zet je de schaaltjes in de oven en laat deze staan 10 tot 15 miniten totdat ze rose worden.

Dit kun je goed samen eten met sla en aardappelpuree

Reacties op dit artikel
Jan jaap pellikaan, 2009-03-23
( +3 )

Veelbelovend recept, nee vingerlikkend lekker! Jammer, want door een paar storende tekstfouten moet de kwijlende koker maar een beetje gissen wat er wordt bedoeld:
1. de garnalen apart in boter bakken of in de tomatenprut?
2. wie worden er rose, de garnalen, de bakjes. In geval de garnalen, zijn die dan niet al lnag roseachtig omdat ze gebakken. Zonde en jammer, ik kom er niet uit!!!
Floor, 2009-03-23
( +2 )

bak de garnalen in boter.
Beter lezen en ok jij geen schrijf fouten maken aub.
succes en eetsmakelijk
Floor, 2009-03-23
( +2 )

bak de garnalen in boter.
Beter lezen en ok jij geen schrijf fouten maken aub.
succes en eetsmakelijk
Jojo, 2010-08-04
( 0 )

Ik zoek iets dat piel piel heet ofzo weet iemand dat dit gerecht is trouwens
Plaats een reactie
Naam:
E-mailadres:

Reactie:




      Home   -   Aanmelden   -   Top artikelen   -   Nieuwe artikelen   -   Sitemap   -   Help   -   Links   -   Privacy policy   -   Contact
Copyright © 2014 - Infoyo.nl